Om tygpåsar

Denna sida samlar information om tygpåsar och allt du behöver veta när du beställer tygpåsar. Vi hjälper dig gärna med att besvara dina frågor. Tygpåsar med tryck är smidigt för företag att dela ut. Dessutom är det miljövänligt och visar att ni som företag har miljön i åtanke. Användaren kan nämligen återanvända tygpåsen när de till exempel handlar. Dels är de mer hållbara än vanliga plastpåsar men de ser även till att det går åt färre plastpåsar. I det långa loppet sparar man pengar när man använder sig av en tygpåse istället då platspåsar ofta kostar mer pengar idag.

Du kan skapa tygpåsar som är stilrena med ditt tryck på. Om det är en tygpåse som går att använda när man handlar kommer ditt varumärke att exponeras varje gång mottagaren handlar vilket är en enorm fördel. Om du dessutom ser till att välja tygpåsar av en hög kvalitet kommer de att användas flitigt och länge. Tygpåsar är smarta att dela ut vid exempelvis miljömässor eller event som handlar om miljön men de är även smarta att dela ut när du vill göra goodiebags med andra produkter. Då kan de levereras i tygpåsen med din logo på.

Många delar ut tygpåsar som exempelvis gympåsar med en t-shirt, vattenflaska och lite annat som man kan tänkas behöva när man vill börja träna. Då visar man återigen att man bryr sig om något annat än företaget och i detta fall handlar det om mottagarens hälsa. Det är alltså ett smidigt sätt att skapa en positiv bild av sitt företag i kombination med att man får en varumärkesspridning som håller över lång tid. Kom ihåg: Kvalitet före kvantitet.