Tygpåsar med tryck

tygpasar-med-tryckAlla tycker inte om att bära ryggsäck, större väskor eller väskor överhuvudtaget. En tygpåse med tryck går att göra näst intill minimal och du kan enkelt ha den i fickan när den inte används. Det är en av alla fördelar med tygpåsar. De tar nämligen ingen plats. Dessutom är de miljövänliga när man använder sig av dem istället för vanliga plastpåsar och det ryms mycket i tygpåsar. Du kan använda dem under en mycket lång tid.

Se till att du skapar snygga tygpåsar med en fräsch design och er logo på. På så sätt kommer den att hålla under lång tid och ge ditt varumärke en lång exponering. En annan fördel är att se till att tygpåsen även går att tvätta. Om du ska välja ett material som inte går att tvätta är det en fördel om du ser till att välja en mörkare färg. Tygpåsar är en mycket uppskattad produkt som med fördel delas ut vid mässor och evenemang. Om du vill göra det extra riktat bör du dela ut dessa vid ett miljöevenemang där man uppmärksammar vad man kan göra för att bidra till mindre klimatpåverkan.

Om du ska dela ut goodiebags är tygpåsar näst intill ett måste. Det är ett fint sätt att leverera de övriga produkterna på samtidigt som chanserna för din varumärkesspridning ökar nämnvärt. Ju fler produkter du delar ut, desto bättre är det givetvis då det är större chans att användaren kommer att använda någon av era produkter.

När det kommer till designen av tygpåsarna finns de i många olika färger och stilar. Du kan designa dem precis så som du vill. Varför inte göra fem olika designer som mottagaren kan välja mellan? På så sätt ökar du chansen ännu mer att de kommer att användas och att ditt varumärke kommer att exponeras under lång tid.