Tygpåsar med tryck – vilken påse är rätt för er?

Tygpåsar med tryck är en riktig storsäljare av flera anledningar, den är prisvärd, tar lite plats och är enkel att dela ut i stora mängder. Den fyller en nyttig funktion till mottagaren och sprider ert varumärke till många under en lång tid.

Dock gäller det att välja rätt tygpåse för att maximera effekten och nyttan som profilprodukt – vilken tygkasse är rätt för just ert företag och organisation? Det är inte svårt att välja och det går inte att ta “fel” påse. Men man kan välja en som passar extra bra för att de ska sprida ert varumärke på ett så bra sätt som möjligt.

Mer om kassar finns att läsa på wikipedia.

Steg ett är att kolla av när och hur ni ska dela ut tygpåsen och om den behöver hålla några speciella specifikationer. Kanske ska de delas ut under ett event som en goodie bag med produkter och behöver kunna innehålla en viss mängd. Eller behöver handtagen vara långa så att man kan ha den på axeln? Behöver den ha flera fack eller någon speciell färg eller vara

tygpåsar med tryck

Tänk igenom tillfället eller tillfällena då ni ska dela ut era tygpåsar och gå igenom om den behöver hålla några specifika funktioner. Om det inte finns något speciellt behov att uppfylla kan ni gå helt på design och pris. Tänk igenom er grafiska profil och välj en tygpåse som stämmer överens med den.

Utgå från er logo och profil när ni väljer vilken färg ni ska ha på er tygkasse. Ibland kan det vara snyggt att ta påsen i er logofärg och göra trycket till ett 1-färgstryck.

För att hitta rätt påse kan det vara en idé att kolla runt på en leverantörs hemsida. Ett av de största sortimenten av tygpåsar med tryck finner ni på tsreklam.se. Där kan ni enkelt också slå in vilken färg, pris och stil ni vill att er kasse ska hålla för att få fram ett så exakt resultat som möjligt.