Tygpåse med tryck kan bli en goodiebag!

tygpase-med-tryck-kan-bli-en-goodiebagDe flesta företag vill gärna använda sig av gratisgåvor för att skapa en positiv attityd till företaget. Detta är ett sätt att skaffa fler kunder. Om företaget har kommit till insikt om hur smart det kan vara att använda tygpåsar med tryck, kan lyckan vara gjord!

En tygpåse ses av de allra flesta som en bra produkt, speciellt om man jämför med plastpåsen som ställer till så mycket problem för miljön. På mässor och event är det vanligt att många företag, kanske alla, vill sprida information om att de finns, genom att ge bort gåvor vid sina montrar. Då är tygpåsen en ganska vanlig produkt företaget väljer. Det är oerhört smidigt att trycka sin logo, telefonnummer eller annan information på påsen. Kunden eller besökaren tar sedan denna med sig hem och kan använda den till andra saker i flera år.

Ett plus är att man kan kombinera en tygpåse med andra gåvor som man lägger i påsen och vips, har man skapat en s.k goodiebag! En goodiebag innehåller oftast flera gratisprodukter från olika företag som har valt att samarbeta på en mässa. Det kan exempelvis vara en frisörsalong som fyller tygpåsen med små prover av olik schamposorter, balsam eller hårinpackningar, från märken salongen samarbetar med. Detta uppskattar av de flesta.

Eftersom en tygpåse är så enkel att bära med sig, kan alla använda sig av denna idé och antingen dela ut till besökare på mässor och event, eller ta för vana att skicka med kunderna en liten goodiebag när de besökt företaget. Bedriver man export är det ännu enklare att skicka med tygpåsen i paketet med några gratisprodukter eller erbjudanden i.

Alla företag kan använda sig av tygpåsen. Det är en oerhört bra idé när man vill dela ut saker till sina kunder. Med en kul färg och ett tydligt tryck sprids sedan informationen om att företaget finns.